Toimitusehdot

Yleistä

Phicen Nordic on Morsiushelmi Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Morsiushelmi Oy  (y-tunnus 3115592-9, Mannerheimintie 25 LH 5 B 00250 Helsinki, puh. 040 1603063). Morsiushelmi on TBLeaguen virallinen pohjoismaiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Morsiushelmi oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Maksaminen tapahtuu turvallisesti omilla pankkitunnuksillasi omassa nettipankissasi tai voit valita Klarnan laskun, jolla saat pidemmän maksuajan. Klarna vaatii tähän henkilötunnuksesi.

Noudettaessa voit maksaa ostokset haluamallasi maksukorteilla tai käteisellä liikkeessä tai tapahtumassa. Tuotteiden tuonti ja maksaminen tapahtumassa on sovittava aina erikseen asiakaspalvelun kanssa.


Toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin ja Matkahuollon kuljetuspalvelut. Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Noudettaessa liikkeestä tai tapahtumasta ei tule erikseen toimituskuluja.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Tilauksen valmisteluun menee 1-3 päivää ja toimitusaika on 5-7 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautus- ja vaihto-oikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tuotteen saapumispäivämäärästä lukien ja ehdit hyvin tututua tuotteeseen. Koska tuotteiden myyntiarvo on suoraan sidoksissa niiden kuntoon ja pakkauksen kuntoon, käsittele niitä hyvin huolella ja varoen. Emme ota vastaan tuotteita, joissa on selvästi käytön tai huolimattomuuden jälkiä (sormenjälkiä, likaa, tahrautumia, repeämiä) tai ne on lähetetty huonosti pakattuina. Tuote on palautettava alkuperäispakkauksessaan.

Käyttövirheistä johtuvat rikkoutumiset eivät oikeuta palautukseen tai hyvitykseen. Esimerkiksi kättä vaihtaessa on vedetty vaakasuuntaan ja pallonivel on pakotettu istukastaan irti. 

Varmistathan aina ennen tilaustasi, että sinulla on koon ja värin puolesta yhteensopivat vartalo ja pää tai oikean kokoiset kengät suhteessa nuken jalkaan. Muista lukea tuotekuvaukset huolella! Epävarmuuden iskiessä ota yhteyttä asiakaspalveluun ja saadaan ongelma ratkaistua ennen kuin se edes syntyy. 

Jos olet vahingossa ostanut keskenään vääränsävyisen pään tai vartalon, saat vaihtaa käsittelemättömät tuotteet alkuperäispakkauksissaan toiseen vastaavanhintaiseen tuotteeseen. Tarkistamme myynnissä olevien päiden sävyt ja niiden keskinäisen sopivuuden aina etukäteen ja pienet sävyerot kuuluvat asiaan. Kauppaa ei voi purkaa värierojen vuoksi.

Palautuksista sovitaan aina tapauskohtaisesti asiakaspalvelun kanssa. Saat asiakaspalvelulta ohjeet, miten ja millä lähetystavalla tuote palautetaan. Palautuksesta ja/ tai vaihdoista johtuvat lähetyskulut ovat asiakkaan vastuulla. Viallisen tuotteen palautuskulut ovat Phicen Nordicin vastuulla. Emme hyvitä lähetyskuluja, jos palautuksesta ei olla oltu ensin yhteydessä asiakaspalveluun ja toimittu ohjeiden mukaan. Palautettavan tuotteen tulee ole perillä liikkeessä 14 vuorokauden sisällä palautustoimista sovittaessa.

 

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, tai olet epävarma värien tai mallien yhteensopivuuksista, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. 

Sähköpösti: atelier.teaorama@gmail.com tai puhelimitse 0401603053.