Rannekoru leveä köynnös 1:6 kokoa
Rannekoru leveä köynnös 1:6 kokoa

Rannekoru leveä köynnös 1:6 kokoa

6,90 €
sis. 24 % ALV
Leveä köynnöskuvioinen rannekorupari 1:6 kokoiselle nukelle. Hyvä tapa peittää ranteiden tai sauma. Väreinä kulta, hopea, musta.
Saatavuus 9 pari

Tiedätkö, mikä on paras juttu rannekoruissa phiceneille? Ne peittävät ihanasti ranteiden saumat. Monia häiritsee ihan suunnattomasti nuo pari saumaa muuten saumattomassa kehossa, mutta rannekoruilla, rannekkeilla ja vastaavilla homma hoituu pois ongelmalistalta. Nukke näyttää entistäkin inhimillisemmältä. Valitset vain mieleisesi mallin ja värin. Värivaihtoehtoina hopea, kulta, musta. Myydään parina.

Leveä lehtikuvio on näyttävä, ja sopii myös oivallisesti fantastisemmillekin olennoille. Materiaali on pehmeää metalliseosta ja sitä saa hyvin taivuteltua napakammin istuvaksi. (Jos nikkeliallergia vaivaa, näissä saattaa olla hieman ärsyttäviä osia. Tiedät varautua.)

Korun voi laittaa paikoilleen joko irrottamalla käden ja työntämällä sen käsivarteen paikoilleen tai sitten hellästi taivuttamalla korua avonaisemmaksi ja pujottamalla sen ranteeseen. Lopuksi puristat korun tiukemmin istuvaksi paikalleen.


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Rannekoru leveä köynnös