Rannekoru panta 1:6 koossa
Rannekoru panta 1:6 koossa

Rannekoru panta 1:6 koossa

6,90 €
sis. 24 % ALV
1:6 kokoinen rannekorupari peittämään nuken ranne- tai nilkkasaumoja. Leveä pantamainen malli, väreinä hopea, kulta ja mustunut hopea
Saatavuus 17 pari

Tiedätkö, mikä on paras juttu rannekoruissa phiceneille? Ne peittävät ihanasti ranteiden saumat. Monia häiritsee ihan suunnattomasti nuo pari saumaa muuten saumattomassa kehossa, mutta rannekoruilla, rannekkeilla ja vastaavilla homma hoituu pois ongelmalistalta. Nukke näyttää entistäkin inhimillisemmältä. Valitset vain mieleisesi mallin ja värin. Värivaihtoehtoine hopea, kulta ja musta. Myydään parina.

Leveä lehtikuvio on näyttävä, ja sopii myös oivallisesti fantastisemmillekin olennoille. Materiaali on pehmeää metalliseosta ja sitä saa hyvin taivuteltua napakammin istuvaksi. (Jos nikkeliallergia vaivaa, näissä saattaa olla hieman ärsyttäviä osia. Tiedät varautua.)

Korun voi laittaa paikoilleen joko irrottamalla käden ja työntämällä sen käsivarteen paikoilleen tai sitten hellästi taivuttamalla korua avonaisemmaksi ja pujottamalla sen ranteeseen. Lopuksi puristat korun tiukemmin istuvaksi paikalleen.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Rannekoru panta