Rannekoru tripla 1:6 koossa
Rannekoru tripla 1:6 koossa
Rannekoru tripla 1:6 koossa

Rannekoru tripla 1:6 koossa

6,90 €
sis. 24 % ALV
1:6 kokoinen metallinen rannekoru asusteeksi ja peittämään rannesaumoja. Malli kolminkertaiset renkaat. Väreinä hopea ja kulta. Myydään parina.
Saatavuus 5 pari

Tiedätkö, mikä on paras juttu rannekoruissa phiceneille? Ne peittävät ihanasti ranteiden saumat. Monia häiritsee ihan suunnattomasti nuo pari saumaa muuten saumattomassa kehossa, mutta rannekoruilla, rannekkeilla ja vastaavilla homma hoituu pois ongelmalistalta. Nukke näyttää entistäkin inhimillisemmältä. Valitset vain mieleisesi mallin ja värin. Värivaihtoehtoina hopea ja kulta. Myydään parina.

Kolminkertaiset renkaat ovat näyttävät ja sopivat tyylistään varmalle. Materiaali on pehmeää metalliseosta ja sitä saa hyvin taivuteltua napakammin istuvaksi. (Jos nikkeliallergia vaivaa, näissä saattaa olla hieman ärsyttäviä osia. Tiedät varautua.)

Korun voi laittaa paikoilleen joko irrottamalla käden ja työntämällä sen käsivarteen paikoilleen tai sitten hellästi taivuttamalla korua avonaisemmaksi ja pujottamalla sen ranteeseen. Lopuksi puristat korun tiukemmin istuvaksi paikalleen.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Kirsti Kainulainen

Rannekoru tripla 1:6 koossa

nätit
Mallinumero: rannekoru triple