Roombox -  huoneboksi 1:6 koossa
Roombox -  huoneboksi 1:6 koossa
Roombox -  huoneboksi 1:6 koossa
Roombox -  huoneboksi 1:6 koossa
Roombox -  huoneboksi 1:6 koossa
Roombox -  huoneboksi 1:6 koossa

Roombox - huoneboksi 1:6 koossa

75,00 €
sis. 24 % ALV
Roombox 2-3 sivuseinällä 1:6 mittakaavassa. Ikkunoille ja oville useampi vaihtoehto

Kahdella tai kolmella seinällä varustetu 1:6 mittakaavan huone, johon voi valita oman toiveen mukaan ovia tai ikkunoita. Pinnat ovat käsittelemättömiä, ja ne voi oman maun mukaan maalata tai tapetoida. Materiaali tukeva MDF levy. Valmistetaan Euroopassa.

Ulkomitat: Korkeus 40,5  cm, leveys 62,5 cm, syvyys 40,5 cm

Sisämitat: korkeus  39,5, leveys 60 cm, syvyys 39,5 cm


Voit halutessasi käsitellä kummatkin puolet erilaisiksi ja silloin voit seinien suuntaa vaihtamalla saada yhdestä roomboxista kaksi eri tilaa. Tämä on iso plussa kuvatarinoita tekeville!

Näitä voi pinota myös päällekkain tai luoda isompia tiloja yhdistämällä toisen roomboxin viereen ja muuttamalla seinien paikkoja. 

Voit halutessasi valita mukaan myös ikkunoita tai ovia. Vaihtoehtoja on useampia. Ovet karmeineen ja Ikkunat pokineen tulevat irtonaisina, joten seinäpintojen ja kapeiden listojen käsittely on helppoa ja tulee taatusti siistiä ja viimeisteltyä jälkeä. Ovet ovat vaneria ja ne aukeavat.

Paketti tulee litteänä ja kasaat sen itse käsittelyn jälkeen. Kasaaminen ja purkaminen on helppoa. Voit myös säilyttää roomboxin litteänä kaapissa jollei sille löydy pysyvämpää sijaa, ja otat sen vain kuvia varten esiin.


HUOM! Tämä on ennakkotilaustuote, ja sen toimitusaika on 2-3 viikkoa. Roomboxit valmistetaan tilauksesta.


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: roombox